Verbouwing woonhuis Ermelo

Verbouwing woonhuis Ermelo   Omschrijving: Verbouw jaren 30 woning te Ermelo Opdrachtgever: Diversen Werkzaamheden: Maken en plaatsen van een kamer-en-suite kast op maat. Wij plaatsen en renoveren complete badkamers. Wij verzorgen het tegelwerk, installatie van toilet, bad of douche.

Lees verder!

Verbouwing Tandartspraktijk Ermelo

Verbouwing Tandartspraktijk Ermelo Opdrachtgever: Tandartspraktijk Opdracht: Verbouw tandartspraktijk Bijzonderheden: Verbouwing gerealiseerd binnen zes weken Voor een tandartspraktijk in Ermelo hebben wij de verbouwing van A tot Z verzorgt. Niet alleen het stucwerk, tegelwerk maar ook het interieur hebben wij in samenwerking met een architect en Essence of Wood Interieurbouw volledig vernieuwt. Het resultaat: een frisse, klantvriendelijk en…

Lees verder!

Badkamer

Badkamer   Omschrijving: Nieuwe badkamer of badkamer renoveren Opdrachtgever: Diversen Werkzaamheden: Wij plaatsen en renoveren complete badkamers. Wij verzorgen het tegelwerk, installatie van toilet, bad of douche.

Lees verder!

Diverse werkzaamheden

Diverse werkzaamheden   Omschrijving: Diverse werkzaamheden Opdrachtgever: Diversen Werkzaamheden: Wij plaatsen en renoveren complete badkamers. Wij verzorgen het tegelwerk, installatie van toilet, bad of douche. Kleine of grote verbouwingen werken wij tot in de puntjes uit.

Lees verder!

Veranda Ermelo

Veranda Ermelo Opdrachtgever: Particulier Ermelo Opdracht: Aanbouw veranda woonhuis Bijzonderheden: Verbouwing gerealiseerd binnen 1 week Een eigentijdse, praktische veranda gerealiseerd aan een woonhuis te Ermelo. Een verlengstuk van het huis dat geheel is gebouwd in stijl van de woning. De veranda is voorzien van een dubbele hemelramen zodat ook in huis veel licht invalt. Openslaande deuren geplaatst. Ook…

Lees verder!